ONTHAREN met Outback Organics

  

AUSTRALIAN BOTANICAL AND TEA TREE RANGES

Waarom outback Organics?

De botanische schoonheidsproducten van Outback Organics zijn een pure verwenning voor de huid. Maar dat niet alleen. Ze zijn ook ethisch, geheel vrij van onnatuurlijke toevoegingen.

ONTHAREN MET DIODE-LASER   

Pijnloos en effectief

De Laser & Co Diodelaser is volledig pijnvrij door de gekoelde laserkop, de hoekige frequentie van 808nm en de Fast Hair Removal, waardoor de laserkop sneller over de huid beweegt. U zal versteld staan hoe het concept Laser & Co Diodelaser efficiëntie en plezier combineert.

Het aantal behandelingen per zone varieert. Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig (voor de donkere huiden bedraagt dit soms iets meer), want niet elk haartje bevindt zich in de anagene fase.

Indien de laser de haarzakjes vernietigt, is het haarzakje definitief vernietigd. Maar vergeet niet dat op de plaatsen waar tijdens de behandeling nog geen haartjes groeiden er geen haarzakjes kunnen worden vernietigd.

Vandaar de noodzaak aan meerdere behandelingen.

De hoge gemiddelde kracht, de lage flux en het hoge herhalingsritme van de Laser & Co Diodelaser*, zorgen ervoor dat de energie veilig voor alle huidtypes wordt afgeleverd. 

Bij de donkere huidtypes duurt het vaak iets langer om hetzelfde resultaat te bekomen. Er is namelijk een langere pulsatietijd en een lagere energie nodig.
Bijna alle huidtypes van zowel mannen als vrouwen komen in aanmerking voor een laserontharing ook de negroïde types.

Prijzen op aanvraag.