menu

Maak kennis met De Mademoiselle

Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking

Schoonheidsinstituut De.Mademoiselle Skincare Expert in Hoboken is een uniek pareltje voor gelaatsverzorgingen en huidverbetering. Schoonheidsspecialiste en huidverbeteringsexpert Veerle verwelkomt u in een huiselijk en warm kader voor uw behandeling in alle rust en vertrouwen. De hoogstaande en kwalitatieve producten van Babor en Environ tillen elke verzorging naar een hoger niveau. Dankzij 10 jaar ervaring bent u bij Veerle in deskundige handen voor uw huidanalyse, verzorging en persoonlijk advies.

Als verpleegkundige heeft Veerle altijd al het verzorgende aspect in zich gehad. Vanuit haar passie voor schoonheid en specifiek huidverbetering, koos ze ervoor om bij te studeren.”Eerst ben ik gestart met een cursus voor kleur- en stijlconsulente, en specialiseerde mij daarna in huidverzorging. Ik heb altijd de intentie gehad om iets te willen verbeteren, vandaar de stap naar huidverbeteringsexpert. In mijn instituut richt ik mij voornamelijk op verbetering van uw huid, voor zowel jonge huidjes als de meer complexere huiden. Wie dit wenst, kan bij een gelaatsverzorging wel nog een manicure, pedicure of ontharing boeken. Maar deze schoonheidsbehandelingen bied ik nu niet meer apart aan.”

TIJD NEMEN OM NAAR DE KLANT TE LUISTEREN

Afbeelding

Kennis van het huidtype en huidbeeld zijn nodig voor een goede verzorging, keuze van de behandeling en juiste producten voor thuis. Veerle neemt haar tijd voor een intake gesprek met haar klanten. “Ik ga vooral eerst heel goed luisteren naar wat de klant wilt. Wat willen ze verbeteren, wat stoort hen, wat vinden ze belangrijk,...? Ook enkele externe factoren spelen een rol voor je huidconditie, zoals o.a. airco en voeding. Ik probeer een zo volledig mogelijk beeld te krijgen met alles wat in verband kan staan met de huid. De 4 belangrijkste pijlers zijn: Wat wens je? Waar wil je aan werken? Wat is jouw doel? Wat vind jij fijn? Ook besteed ik aandacht aan het relax-momentje. Het is niet omdat je aan huidverbetering doet, dat relaxatie naar de achtergrond verdwijnt.”

FIRST EXPERIENCE GELAATSVERZORGING IS DE IDEALE START VOOR HUIDVERBETERING

Afbeelding

De First Experience gelaatsverzorging is de ideale behandeling om mee te starten, hierin zit ook een uitgebreide huidanalyse met de BABOR TECH dermavisualizer inbegrepen. “Afhankelijk van het huidtype en behoefte, stel ik een behandeling op maat voor. De First Experience is de eerste ervaring met de verzorgingslijn van Babor of Environ, waarbij de producten afgestemd worden op dat moment. Mensen kunnen dan de texturen voelen, geuren opnemen en producten leren kennen. Ze maken ook kennis met mijn manier van werken en genieten van een verzorging. Nadien geef ik vrijblijvend advies voor de producten, volgende behandeling of een kuur. Hierbij hou ik ook rekening met het budget en wensen van de klant.” 

TIL JE GELAATSVERZORGING NAAR EEN HOGER NIVEAU

Afbeelding

Voor de huidverbetering heeft Veerle gekozen om te werken met een aantal toestellen zoals de BABOR Tech SkinFirmor, BABOR TECH SkinFusor, BABOR TECH Microneedling, de ENVIRON Electro-Sonic Ionzyme DF-technologie en ENVIRON Cool Peel technologie. “Microneedling zorgt voor de natuurlijke stimulatie van de aanmaak van nieuwe cellen. We prikken de huid aan met fijne naaldjes, hierdoor ontstaat een wondje en de huid zal het genezingsproces starten. Dit is een natuurlijk proces voor de aanmaak van nieuwe cellen. Dit kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden: verstrakking van de huid, het gladmaken van grove poriën, revitalisering, rimpelreductie,... De SkinFirmor werkt op radiofrequentie en is specifiek gericht op bepaalde probleemzones zoals kraaienpootjes, neusplooi, voorhoofdrimpels…  Met de SkinFusor kan een hydrafacial uitgevoerd worden, waarbij ampullen ingesluisd worden na een intense reiniging van de huid. Of u kan kiezen voor een nog meer uitgebreide behandeling met dit toestel en als kers op taart, de meest nieuwe behandeling met de Environ Electrosonic DF-technologie en Environ Cool Peel technologie, deze brengt professionele huidverzorging naar een nog  hoger niveau.”  

ALLES IS IN HARMONIE, DE HUISELIJKSE SFEER, DETAILS EN KLEURGEBRUIK

Afbeelding

“Ik neem mijn tijd voor de klant en straal ook een bepaalde rust uit. Mensen voelen zich hier erg op hun gemak en vrij. Er zal nooit gejaagd of gepusht worden voor iets. Zo ben ik zelf ook niet. De huiselijke sfeer en rust vind je zowel in het interieur als bij mijzelf terug. Het is een harmonieus geheel en sfeer dankzij zachte en natuurlijke kleuren zoals oudroze. Alles is op elkaar afgestemd. Ook de piano in de winkel is een statement bij het binnenkomen. Die is daar ooit beland en niet meer weg geraakt. Klanten zijn erg tevreden en gaan hier met een fijn gevoel buiten. Als ik een behandeling doe, is dat altijd op een zachte manier. Onbewust steek ik overal die relaxatie in, dat is iets dat in mij zit en ik meegeef. Die rust probeer ik zeker ook te bewaren in mijn instituut.” 

MAAK EEN AFSPRAAK
voor een gelaatsverzorging
NIEUWE KLANT?
Geniet van een mooie korting!
Messenger logo
Chat