menu

De.Mademoiselle Skin Care Expert

Schoonheidsinstituut De.Mademoiselle in Hoboken is een uniek pareltje voor gelaatsverzorgingen en huidverbetering. Schoonheidsspecialiste en huidverbeteringsexpert Veerle verwelkomt u in een huiselijk en warm kader voor uw behandeling in alle rust en vertrouwen. De hoogstaande en kwalitatieve producten van Babor en Environ tillen elke verzorging naar een hoger niveau. Dankzij 10 jaar ervaring bent u bij Veerle in deskundige handen voor uw huidanalyse, verzorging en persoonlijk advies.


Productaanbod


Environ Skin Care


De producten van Environ Skin Care gelden wereldwijd als de gouden standaard voor een mooie huid. Al meer dan dertig jaar is Environ vooruitstrevend op het gebied van professionele huidverzorging. De revolutionaire productformules en baanbrekende skincaretechnologieƫn van Environ hebben bewezen een werkelijk, blijvend verschil te maken voor de huid.


Babor Cosmetics


"We zijn ervan overtuigd, dat we zelfbewuster en gelukkiger zijn, als we ons mooi en lekker in ons vel voelen. Daarom willen we u graag met de meest effectieve, werkzame formules, zeer professioneel advies en individuele behandelingssystemen een voelbaar en zichtbaar EXTRA bieden."


Advanced Nutrition Programme


Advanced Nutrition Programme formuleert voedingssupplementen die de huid van binnenuit ondersteunen. Op basis van grondig wetenschappelijk onderzoek ontwikkelt Advanced Nutrition Programme krachtige en innovatieve formules, met voedingsstoffen die nooit eerder werden gecombineerd. De kracht van de huidsupplementen zit in de synergie tussen de voedingsstoffen, die de huid zichtbaar verandert.


Beauty
Maak kennis met De Mademoiselle
Lees meer
Messenger logo
Chat